"Je faalt nooit tot het moment dat je het proberen opgeeft”

 - Albert Einstein -

Voor de leerling

Wat kan opgeven toch makkelijk zijn als het allemaal zo slecht gaat, het is al zo en het zal toch niet veranderen, toch? Je hebt het mis en je wilt tuurlijk wel het beste uit jezelf halen. Ik leer je hoe je dat eenvoudig doet!

Voor de ouder

Een kind met slechte cijfers dat zegt er alles aan gedaan te hebben spreekt (on)bewust zelden de waarheid. Accepteer het niet. Het is een kwestie van mindset en aanpak. Help je kind met vertrouwen het beste uit zichzelf te halen. 

Voor de onderwijsinstelling

Met aandacht, humor en impact de populatie laten beseffen dat het gaat om keuzes, moeite en het willen voor zichzelf? Informeer dan naar de mogelijkheden op jouw school over 'jouw pad naar succes'.

Algemene informatie

De verschillende online trainingen kunnen zowel individueel als in groepsverband worden gegeven. Je kunt daarom bijvoorbeeld als klas/groep je inschrijven voor 'De voldoende voor ...'. Hoe meer mensen hoe goedkoper het is per persoon ;)

Houd er rekening mee dat er rond de toets- en proefwerkweken drukte is qua planning. Plan dus op tijd in om zeker te zijn van een online moment.  

Edukans, onderwijs en het goede doel

De organisatie creëert wereldwijd onderwijskansen voor kinderen en jongeren. Zij betrekken ouders, zorgen voor lesmateriaal en ondersteunen leraren om voor kinderen & jongeren het verschil te kunnen maken. Van elke training gaat een deel naar dit goede doel.

Help een ander en deel!

Heb je een tip of suggestie? Laat het weten!

Wij reageren zo snel mogelijk.