Even voorstellen, wie is Meneer Kramer?

Gepubliceerd op 31 juli 2023 om 10:00

Meneer Kramer heeft mondiaal in de gas- en oliewereld gewerkt. Aansluitend heeft hij verschillende bedrijven gehad in de industriële energiebesparing en valuta/grondstoffenhandel. Daarnaast is Meneer Kramer situationeel ondernemer, auteur, schildert hij en is er nog iets met TikTok.   

Als ondernemer motiveert hij zijn omgeving het beste uit zichzelf te willen halen, zoals hij dat tegenwoordig ook doet bij de leerlingen die hij Natuurkunde doceert. Daarbij heeft hij zijn eigen Youtube kanaal voor NaSk.

Meneer Kramer werkt met examenklassen, is mentor, sectievoorzitter en geeft training aan talentklassen.

Door een ondernemersbril kijkend werd al snel duidelijk, als het gaat om maatwerk en motivatie, dat het onderwijs in Nederland veel kwalitatieve kansen laat liggen. Leerlingen dienen vertrouwen en erkenning voelen voor wie zij zijn en kunnen. De essentie om moeite te willen doen, motivatie te hebben. 

Bij het motiveren van leerlingen is Meneer Kramer een ware pionier gebleken. Met zijn onderscheidende aanpak overschrijd hij ruimschoots het traditioneel lesgeven en wordt de kern geraakt, namelijk de wil naar individuele groei en zelfontwikkeling

Meneer Kramer creëert een stimulerende actief betrokken leeromgeving waarin elke leerling wordt aangemoedigd om haar potentieel te ontdekken. Zijn passie voor het docentschap en betrokkenheid bij zijn leerlingen zijn voor iedereen duidelijk voelbaar. Door zijn leerlingen mentaal op reis mee te nemen slaagt Meneer Kramer erin om de lesstof relevant en boeiend te maken. Zijn vermogen om complexe concepten op een begrijpelijke manier over te brengen, maakt hem geliefd bij leerlingen van alle niveaus.

Het succesonderwijs van Meneer Kramer gaat verder dan de klaslokaalmuren. Zijn positieve invloed strekt zich uit tot de algehele leerervaring van de leerlingen en heeft een blijvende impact op hun schoolprestaties en persoonlijke ontwikkeling. Zijn aanpak leidt niet alleen tot betere cijfers, maar ook tot zelfverzekerde, gemotiveerde en nieuwsgierige individuen die klaar zijn om uitdagingen aan te gaan.

Interview met Meneer Kramer

Ontdek zelf het inspirerende onderwijssucces van Meneer Kramer en laat je leiden door bewezen methoden om leerlingen te motiveren en te stimuleren.

Sluit je aan bij de groep die de aanpak reeds omarmt en een blijvende impact willen houden op de eigen toekomst.